Stands

Stands Raptusfestivalen 2022: Vi planlegger foreløpig ut fra at det i år blir en tilnærmet normal festival, og at vi dermed kan ha stands igjen – fingers crossed! Påmelding vil bli tilgjengelig her i løpet av våren.

En viktig del av Raptusfestivalen er salgsbodene/standsene. Hvert år stiller et utvalg artister, forlag, kjøpmenn/kjøpkvinner og andre spennende mennesker med stand på festivalen – for å selge og/eller promotere det de driver med. Her er det alltid mye gøy å få med seg!

Det er også mulig å stille med egen stand om du ønsker det. En vanlig standspakke består av ett bord og èn stol gjennom hele festivalen, og så kan du velge å kjøpe ekstra stoler og bord dersom du skulle trenge det. I og med at lokasjon for årets festival ikke er bestemt helt enda er det for øyeblikket vanskelig å si hvor mange stands vi har kapasitet til – og hva det vil koste. Vi vil komme tilbake med ytterligere informasjon her så snart vi vet noe mer. I mellomtiden er det mulig å kontakte oss via kontaktskjema på «Kontakt oss»-siden. 

Vi gleder oss til å ha dere tilbake!