Stands

Raptus 2021:
På grunn av den pågående pandemien har vi måttet ta noen tunge avgjørelser. En av dem er at vi ikke kan – på en forsvarlig måte – ha stands slik vi pleier. Vi beklager dette veldig mye – både for dem som ønsker å vise frem sine flotte produkter, og dem som ønsker å se/kjøpe disse. Vi vet at stands er en stor del av Raptus for mange, og vi satser på å komme sterkt tilbake når det ikke lengre er George R. R. Martin som skriver verdensmanuset. 

En viktig del av Raptus er salgsbodene, som hvert år kommer og viser nye og gamle seriefrelste rundt i det som finnes av serier og annet som hører til. På standsene sitter det gode folk som gir gjestene opplevelser de ikke visste de savnet i hverdagen.

Både artister, forlag og tegneseriebutikker stiller og selger godbiter. Dersom du/dere har noen spørsmål ang. stand på Raptus eller ønsker å leie en stand så ta en titt og fyll ut skjemaet under her. Så langt er det veldig vanskelig å si hvor mange stands vi har plass til, og hva prisene kommer til å bli. Vi oppdaterer når vi evt noe mer.