Frivillig

Frivillig Raptusfestivalen 2021: På grunn av den pågående pandemien har vi måttet ta noen tunge avgjørelser. Vi har blant annet skalert ned størrelsen på festivalen slik at vi har færre dager, færre gjester og færre programposter. Dette gjør at vi ikke har behov for like mange frivillige som vi pleier. Dette er kanskje den kjipeste delen av alt vi har måttet tilpasse i år, for vi ønsker selvsagt å kunne ta i mot alle som har lyst å være en del av Raptusfamilien vår med åpne armer. I år blir det desverre litt vanskelig – blant annet med tanke på smittevern. Du må gjerne sende oss en søknad her på siden, og så vil vi se an etterhvert hvor mange vi har anledning til å ta inn. Skulle det ikke være plass til deg i år så håper vi at du forstår, og at du ikke nøler med å prøve igjen neste år!

Hvert år jobber mellom 50 og 60 frivillig for å skape en flott festival for de besøkende og gjester. Det er et veldig positivt og gøy miljø blant de frivillige og vi har klart å opprettholde dette i mange år.

Som frivillig jobber du i hovedsak under festivalen med ulike oppgaver knyttet til det å gjennomføre festivalen. Det er også et jevnt behov for plakathengere, sjåfører og assistenter i de siste tre ukene før festivalen. Det er også behov for skribenter og nettkyndige hele året, så ikke nøl med å kontakte oss!

Frivillige
we-want-you

    Bli frivillig!