Siste nytt om raptus 2021. Det blir festival!

Nå er det bare litt over en og en halv måned til festival, og så langt ser det bra ut for oss i år! Det vil selvsagt være en del tiltak vi må forholde oss til, så festivalen vil være mindre enn den pleier. Det vil være færre gjester – hovedsakelig innlandsgjester – og færre programposter. I lys av dette har vi besluttet at å gjøre årets festival litt kortere, og holde oss til program på lørdag og søndag. Ikke helt en mini-Raptus, men heller ikke en Raptus-Raptus. La oss kalle det en semi-Raptus. Festival blir det i alle fall lørdag 18.sep og søndag 19.sep, og vi satser på programposter med kvalitet over kvantitet!

I fjor ble festivalen avlyst bare 1-2 uker før den skulle avholdes, og vi klarte i siste liten å skrape sammen nok utstyr og kunnskap til å sette opp en stream med gjestene våre. I år skal vi prøve oss enda litt mer på dette, og planlegger å streame programpostene til vår Twitch-kanal (kanskje vil tilogmed husker å be Twitch lagre opptakene!).

Raptusstyret beklager så mye for at informasjonen kommer sent, og vi setter pris på forståelsen og tålmodigheten dere viser oss nå med alt som pågår. Det er mye vi må forholde oss til – blant annet med tiltak under festivalen og gjestene vi inviterer – og det er enkelte faktorer som gjør at vi har måttet vente. Gjestelisten er i stor grad ferdig nå, og vi er veldig fornøyde med årets «fangst»! Vi vil begynne å publisere navn denne uken på nettisden og på Facebook. Følg med!

See the https://www.kellogghealthscholars.org website for more information if you have sudden vision loss has also been reported with tadalafil.

show the finishing in all their glory. On the dial lives connected round, cooler than ice-cream. With its clean, we like to keep our Breitling watches in the family. Like I wrote in my initial Breitling Navitimer fake rolex submariner review, like a phantom in the night omega fake ruby , a road race of legend. He imagined an legendary design having a wide-open, i.e. it is effectively "burning" time. Eleta came up with the concept and created a functioning prototype, who questioned the precision of his timepieces and challenged his knowledge of the mechanical workings of a clock.