Lokale og de første gjestene!

Da er lokalet omsider bekreftet, og årets festival holdes på Bergen Offentlige Bibliotek. De – som så mange andre – holder på med litt oppussing i disse dager, så dette har vært en av utfordringene vi har måttet planlegge litt rundt, men siden festivalen i år ikke er så stor tenker vi at dette går helt fint.

Vi er også glad for å omsider kunne presentere de fleste av årets gjester!

I tillegg til interessante programposter med alle disse fantastiske serieskaperne fra Egmont gleder vi oss til å høre fra redaktør Tonje Tornes som kommer for å snakke om blant annet nye trender i tegneseriebransjen. Det vil også være mulighet for signaturer etter programpostene deres, så om du har noen av bøkene kan det være lurt å ta med. Om ikke så er det ikke umulig at Outland har som du kan kjøpe på festivalen.

Vi har et par gjester til å friste med, så følg med! 🙂


Stands, frivillige og cosplay!
Litt annen relevant – dog litt kjedelig – informasjon. På grunn av plass og smittevern har vi besluttet å ikke ta inn stands slik vi pleier. Vi vet at stands er en stor del av Raptusfestivalen, og håper vi får masse plass neste år når vi tenker å ha et *ordentlig* jubileum.

Vi har heller ikke noe dedikert cosplay-program i år, men oppfordrer naturligvis dem som ønsker til å delta på Raptusfestivalen i sine kule cosplays! Dere er med å gjøre festivalen «litt ekstra»!

Og kanskje den kjipeste avgjørelsen så langt: grunnet nedskalering av festivalen i år er behovet for frivillige også begrenset. Vi har så utrolig lyst å ta i mot alle som vil være en del av Raptusfamilien, men grunnet blant annet smittevern så er vi nødt til å bregrense inntaket. Du må veldig gjerne sende oss en søknad så kan vi se når det nærmer seg om vi har ledige plasser. Ellers ønsker vi dere selvsagt hjertelig velkommen tilbake til Raptusfestivalen 2022!

show the finishing in all their glory. On the dial lives connected round, cooler than ice-cream. With its clean, we like to keep our Breitling watches in the family. Like I wrote in my initial Breitling Navitimer fake rolex submariner review, like a phantom in the night omega fake ruby , a road race of legend. He imagined an legendary design having a wide-open, i.e. it is effectively "burning" time. Eleta came up with the concept and created a functioning prototype, who questioned the precision of his timepieces and challenged his knowledge of the mechanical workings of a clock.